Nemzetközi foci

A Bayern-legenda kegyetlen kritikával foglalta össze a csapat jelenlegi helyzetét

Lothar Matthäus szerint a legtöbb játékos csak magára gondol.

Az utóbbi években nem látott krízisben van a Bayern München, hiszen a sorozatos rossz eredmények mellett a csapaton belül is óriási a feszültség, leginkább a játékosok és a bajorok jelenlegi edzője, Niko Kovac között.

James Rodríguez kifakadásáról a Rangadó is beszámolt, de úgy tűnik, nem ő az egyetlen „fekete bárány” a Bayernnél. A klublegenda Lothar Matthäus szerint összességében gondok vannak a csapat mentalitásával, leginkább a „főszereplők” hozzáállására kihegyezve:

Túl sok az „egyemberes” játékos a csapatnál. Sokan csak magukra gondolnak. Olyanok mint James vagy Lewandowski sokkal többre tartják magukat a klubnál, de így van ezzel Robben és Ribéry is. Az egyik azért rinyál mert nem kap elég játéklehetőséget, a másik azért mert nem passzolnak neki eleget, aztán akad olyan, aki káromkodással fogadja, hogy lecserélték, vagy az újságíróknak sírja el bánatát. Egyesek egoista és tiszteletlen módon bánnak a csapattal, a csapattársakkal és az edzővel. De csak azért, mert Kovac nem teszi James köré a karját olyan gyakran, mint ahogy azt Heynckes tette, attól még nem kéne olyan indulatosan reagálni.”

A bajorok egyébként kisebb keretfrissítésre készülnek, érdemes egy pillantást vetni legfrissebb bevásárlólistájukra.

Címlapkép: TF-Images/Getty Images

Olvasói sztorik