Nemzetközi foci

Kovac szerint a Bayern München nem csapatként működik

A horvát edző soknak tartja az egyéni hibákat.

Óriási meglepetésre – bár roppant gyenge játékkal – kikapott a Bayern München a Borussia Mönchengladbachtól. A bajorok hármat kaptak ellenfelüktől, a második találat egyenesen komikusra sikeredett, ITT meg is tudod nézni.

Niko Kovac a vereség után keményen értékelte a mutatott teljesítményt, szerinte a Bayern nem csapatként működik, de tudja, őt terheli a felelősség az eredményért:

Mindenki próbálkozott, de jelen pillanatban nem csapatként dolgozunk, egységként kell működnünk. Túl sok az egyéni hiba, ez pedig némileg bizonytalanságot okoz a játékosok között. Néha jól kijön a lépés, néha nem. Én vagyok ezért a felelős, és tudom mi a teendő, javulnunk kell rövid időn belül.”

Thomas Müller sem volt kíméletes, szerinte brutális, ami éppen történik velük:

Brutális a szituáció, mert bár odatesszük magunkat, de nem legmegfelelőbben végezzük a dolgunkat. A válogatott szünet talán segít rajtunk, utána szükségünk van a pontokra.”

Kovac még úgy, ahogy racionálisan értékelte csapata teljesítményét, ugyanez nem feltétlenül mondható el a Real Madrid edzőjéről, akinek bicskanyitogató nyilatkozatán forronganak a „galaktikusok” drukkerei.

Címlapkép: Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik