Nemzetközi foci

Világhírű csapattársat kap a magyar légiós

Még az osztályváltás is kinéz az olasz csapatnak.

Antonio Cassano hétfőtől az olasz Virtus Entella edzéseit látogatja, és amennyiben szerződést köt a klubbal, Adorján Krisztiánnak világhírű csapattársa lesz.

A 36 éves csatár első edzése nyilvános lesz, ezért tömegeket várnak holnapra.

Cassano szabadon igazolható, hiszen tavaly január óta a visszavonulását és pályafutása folytatását fontolgatja. Legutóbbi meccsén 2016 májusában a Sampdoriában játszotta.

Tavaly nyáron a Hellas Veronánál próbálkozott, de két héttel később távozott, mert nem akart távol lenni a családjától, Entella viszont a genovai otthona közelében van.

A Serie A-ban is kilátásban van egy világrengető igazolás, erről ide kattintva olvashatsz!

Cassano korábban az AS Roma, a Real Madrid, az AC Milan és az Internazionale csapatában is megfordult, de hozzáállásbeli és magatatási problémák miatt megközelítőleg sem tudta azt a pályát befutni, amire a képességei és a tehetsége feljogosította volna. Éppen ezért az olasz válogatottban 2003 és 2014 között csupán 39 alkalommal lépett pályára.

A Virtus Entella a Serie C-ben szerepel, de a Cesena 15 pontos büntetése miatt vissza kellene kerülnie a másodosztályba. Az ügy már bírósági szakaszban van, ezért a harmadvonalbeli meccseiket el is halasztották.

nyitókép: Loris Roselli/NurPhoto

Olvasói sztorik