Nemzetközi foci

Ibrahimovic szívesen visszatérne Milánóba

A menedzsere elárult néhány részletet az AC Milan érdeklődése kapcsán.

Szerdán látott napvilágot a hír, miszerint Zlatan Ibrahimovic visszacsábításán dolgozik az AC Milan, a részletekről ide kattintva olvashatsz!

Az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy csapatában játszó svéd csatár menedzsere, Mino Raiola úgy fogalmazott, hajlandók tárgyalni a dologról, ez pedig azt jelenti, 37 éves ügyfele szívesen költözne vissza Milánóba.

Az ügynök kifejtette, pillanatnyilag nem reális a visszatérés lehetősége, mert mostanában nem beszéltek a klub vezetőivel, de hajlandók lennének tárgyalni velük.

Mindenesetre most végre normális emberek, megbízható tulajdonosok vezetik az AC Milant. Soha nem volt problémám a Rossonerivel, de a klub egyszerűen már nem létezett – nyilatkozta.

Raiola képviseli Gianluigi Donnarummát és Giacomo Bonaventurát is, és azzal fenyegetőzött, hogy mindkét játékost elviszi Massimiliano Mirabelli sportigazgató miatt.

Amikor a csapat az Elliott Management amerikai befektetési alaphoz került, menesztették Mirabellit, és Marco Fassone vezérigazgatót is, érkezett viszont a korábbi kiváló játékos, Leonardo.

Nem nyitom ki az ajtót, de nem is csukom be. Ibra és Leonardo között kölcsönös a tisztelet, Zlatannak csodálatos pillanatai voltak a csapatban, és a szívének egy darabja Milánóban maradt, ugyanúgy, ahogyan boldog volt a PSG-ben is ‒ folytatta Raiola.

Hozzátette, szeretnék tudni, hogy milyen feltételeket kínálnak ügyfelének.

nyitókép: Alexander Hassenstein/Getty Images

Olvasói sztorik