Nemzetközi foci

Sergio Ramos Ronaldót emlegette a kínos zakó után

Szerinte akkor is előfordult gólmentes időszak, amikor a portugál csillag még náluk játszott.

A Real Madrid újabb vereséget szenvedett a spanyol bajnokságban, ezúttal az Alavés tűnt vagy falatnak a Bajnokok Ligája címvédőjének. A baszk csapatnak nyolcvanhét év után először sikerült legyőznie a „királyi gárdát”, ami ráadásul még gólt sem tudott szerezni, ez pedig már a negyedik olyan mérkőzés, ahol ez nem sikerül.

Azt már megmutattuk, milyen bicskanyitogató véleménye volt a zakóról a csapat edzőjének, Julen Lopeteguinek, azonban a madridiak csapatkapitánya, Sergio Ramos is olyat nyilatkozott, ami külön is megér egy misét:

Mindenki „Cristano nélküli gólcsendről” beszél, de ilyen akkor is volt, amikor nálunk játszott. Jönni fog az a találat!”

Csak érdekességképp, a klub történetének leghosszabb ilyen sorozata amúgy öt összecsapást ölelt fel, még 1985-ből. Így nem biztos, hogy a spanyol védő ezen megszólalása helytálló. Ramos emellett a kritikusoknak is üzent:

Akik temetik a Madridot, nagyon rosszul látják a helyzetet. Oda fogunk érni, szinte halálunkig küzdünk, ez belénk van kódolva. Reméljük, hogy minél előbb a visszájára fordítjuk ezt a rossz időszakot.”

Címlapkép: Quality Sport Images/Getty Images

Olvasói sztorik