Nemzetközi foci

Saját csapattársa is odaszúrt Ronaldónak

Paulo Dybala szerint nem ő kapja az Aranylabdát.

Paulo Dybala a Young Boys elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen megmutatta, abszolút lehet még számítani rá. Mesterhármasával nem csak azt bizonygatta, hogy több lehetőséget kéne kapnia kezdőként, hanem, hogyha a csapat ékköve, Cristiano Ronaldo nincs a pályán, a Juventus akkor is rendkívül veszélyes tud lenni.

Az argentin támadót a La Gazetta dello Sport kérdezte meg többek közt arról, véleménye szerint, ki érdemli meg idén az Aranylabdát, érdekes módon, meg sem említette a portugál csillagot, akinek mostanában nagyobb gondjai is akadnak, főként a nemi erőszakos ügye nyomán:

Nagyon nehéz megmondani, mert sok az igazán esélyes jelölt. Raphael Varane a bezsebelt trófeák miatt kaphatná meg, de szerintem Luka Modricot illeti meg az elismerés, ugye ő lett a FIFA legjobb játékosa is.”

Dybala emellett még arról is beszélt, vannak-e olyan „sporttársai” akiknek szereti a játékukat:

Isco, mert sohasem veszíti el a labdát, de meg kell említenem Neymart, illetve Kylian Mbappét is, mindannyiuk egytől egyig remek játékosok.”

Ha már a Paris Saint-Germain brazil klasszisa szóba került, őt is megkérdezték Aranylabda témában, de az ő jelöltjei jócskán eltérnek Dybaláétól.

Címlapkép: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Olvasói sztorik