Nemzetközi foci

A Real Madrid elnöke közölte Lopetegui edzővel, milyen sors vár rá

Sajtóhírek szerint személyesen egyeztettek.

Ismert, amióta Florentino Pérez vezeti a klubot, egyetlen edző sem kezdett olyan rosszul a Real Madrid élén, mint Julen Lopetegui. Az elmúlt napok, hetek különösen pocsékul alakultak, hiszen a fővárosi sztárcsapat 3–0-s vereséget szenvedett Sevillában, 0–0-t játszott az Atléticóval, majd 1–0-ra kikapott a moszkvai BL-összecsapáson. A szombati ütközet (18.30, Alavés, tv: Spíler2) sem ígérkezik könnyűnek, nagyot nézel majd, a tervek szerint hogy áll fel a csapat.

Az El Confidencial című spanyol lap értesülései szerint Pérez elnök a héten egyeztetett a spanyol tabella második helyén álló együttes szakvezetőjével, és közölte vele, noha egyáltalán nem elégedett az elmúlt időszak eredményeivel, az állása nincs veszélyben.

Az újság úgy tudja, Florentino Pérez fejében meg sem fordult, hogy radikális döntéssel eltávolítsa a Real Madrid trénerét, mindössze néhány hónappal azt követően, hogy – a nyári világbajnokság előtt – kinevezte.

Ha már itt tartunk, a klubvezetőre hihetetlen vádak zúdultak, a világ egyik legjobb futballistája rontott rá kőkeményen…

Nyitókép: OSCAR GONZALEZ / NURPHOTO

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik