Magyar foci

A szlovák kommentátor beszólt a magyar szurkolóknak a Chelsea–Vidin

Az EL-meccset közvetítő riporter érezhetően nem szimpatizált a fehérvári drukkerekkel.

Mint ismert, a Mol Vidi FC csütörtök este bátor játékkal lepte meg a Chelsea-t az Európa Liga-csoportkör második fordulójában, és nem is kellett sok a fehérváriak pontszerzéséhez, ám Álvaro Morata a 70. percben megszerezte a győztes gólt – a Rangadó állandó szakértőjétől az is kiderült, mi doppingolta a Vidit.

A hősies kilencven perccel kapcsolatban azonban sajnos nem csak pozitívumokat lehet kiemelni, a szurkolo.sk oldalon megjelent írás szerint ugyanis a szlovák kommentátor beszólt a magyar szurkolóknak.

Lélegzetelállítóan szexi a Serie A-sztár modell barátnője – FOTÓ
Keita Baldé párja több éven keresztül röplabdázott.

A cikk szerzője kiemeli, amikor a csapatok a pályára vonultak már nyilvánvalóvá vált, hogy a kommentátor számára a székesfehérváriak nem szimpatikusak, ezen pedig még az sem segített, hogy a Vidi kapujában egy szlovák kapus állt. Az első perc végén felhangzott a „ria, ria, Hungária” buzdítás, ezt pedig nem hagyta szó nélkül a szlovák kommentátor.

Buzdítás, amely talán nem való a stadionokba. Buzdítás, amelyet Szlovákiában is megszokhattunk. Látják, megjelent itt is, a Stamford Bridge-en – idézi a cikk szerzője, aki hozzáteszi, mindezt undorító stílusban adta elő a kommentátor.

A szurkolo.sk oldal szerkesztője elküldte észrevételét az EL-meccset közvetítő csatornának is, de egyelőre nem kapott választ.

címlapfotó: Action Foto Sport/NurPhoto/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik