Nemzetközi foci

Egyre többen fordítanak hátat a Real Madrid edzőjének

Többek közt Luka Modric és Gareth Bale sincs megelégedve Julen Lopetegui döntéseivel.

A Real Madrid háza táján egyre inkább gyarapodnak a gondok. Nem elég, hogy a bajnokságban sem megy igazán a szekér, most a CSZKA Moszkva elleni BL-fiaskó miatt is fájhat a feje a „galaktikusok” vezetőségének. És erre csak rádobnak egy lapáttal a Mundo Deportivo értesülései.

A spanyol sportlap szerint ugyanis a csapat sztárjai sorra fordítanak hátat Julen Lopetegui vezetőedzőnek. Luka Modric és Gareth Bale leginkább azt nehezményezi, hogy olykor teljesen feleslegesen padoznak, vagy kerülnek lecserélésre, holott erejük teljében vannak, maximális formájukat tudnák nyújtani, ehhez képest a tréner nem bízik bennük.

Marcelonak is gondjai akadtak, nevezetesen a Girona elleni 4-1-es győzelem után orrolt meg a spanyol szakemberre. Ugyanígy érez Keylor Navas is, aki Thibaut Courtois érkezésével egyre inkább veszélyben érzi pozícióját, de Mariano Díaz sem boldog, hogy mindig csatártársa, Karim Benzema kezd.

Kérdés, hol lesz vége ennek a rossz időszaknak, pláne így, hogy már a játékosok sem értenek egyet Lopetegui döntéseivel. De talán itt még mindig nem akkora a probléma, mint a Manchester Unitednél, ahol az egykori legenda nagyon csúnyán kiosztotta a csapat játékosait.

Címlapkép: Anton Novoderezhkin\TASS via Getty Images

Olvasói sztorik