Nemzetközi foci

Az exfradista kiborult, frappáns levelet írt Vajna Tímeának Spíler-ügyben

Pomper Tibor is megunta, hogy nem láthatja a nemzetközi topmeccseket.

Ugyan a múlt héten mindenki elégedetten konstatálta a Spíler Tv bejelentését, miszerint a Magyar Telekom és a TV2 Csoport megegyezésre jutott, így szeptember 28-ától az év végéig biztosan elérhető lesz a szolgáltatónál a spanyol és az angol focit, valamint a Bajnokok Ligáját is közvetítő sportcsatorna. Ha már spanyol foci, Piqué kitálalt Lionel Messivel való viszonyáról.

A Spíler1 és Spíler2 Tv azonban még így is kevés háztartásban fogható, például a korábbi NB I-es játékos, Pomper Tibornál sem, ő azonban megelégelte ezt, és nyílt levelet írt a Facebookon Vajna Tímeának, aki a TV2 csoportot tulajdonló Andy Vajna felesége.

Az ügyben írnék neked, hogy tudnál-e segíteni nekem, nekünk meccsnézés ügyben? Az van, hogy én meg a barátaim szeretjük nézni a focit! – olvasható a korábban többek között a Fradinál, a Dunaújvárosnál, a Budapest Honvédnál, vagy éppen a Győri ETO-nál is megforduló Pomper levelének bevezetőjében. – Mostanában, amikor hasonló programot szervezünk, mindig a férjedre hivatkoznak, hogy ez az adó nincs, meg az nincs, meg semmi nincs…

Pomper a levélben megemlíti, van egy csomó raktáros, vendéglős és egyéb polgári melós ismerőse, akiknek a munka után az egyik legnagyobb örömük a meccsnézés volt addig, amíg nem jött ez a “spíleres” dolog.

Tudom,hogy pitiáner és méltatlan az ügy, de ha egy jó pillanatában elkapnád az öreget…Tudod ami az angoloknak Harry herceg és Megan, az a magyarnak valahol Andy és te…Valahol. Ti vagytok a jövő és a remény egy jobb világra! Ingatlanokat már nem veszünk,kaszinóba nem járunk. Annyit intézzetek már el,hogy a meccseket kapcsolják vissza…Közbenjárásod előre is köszönöm! Ölellek! Tibi – zárul a levél a kéréssel a végén.

A levél teljes tartalmát itt tudod elolvasni.

Szia Timi!Tibi vagyok!Ne haragudj,hogy tegezlek,de a képeid alapján sértő lenne a magázódás!Fantasztikusan nézel ki,elég…

Közzétette: Tibor Pomper – 2018. október 3., szerda

Olvasói sztorik