NB II

„Csoda” az NB II-ben: Dragóner meccs közben gyógyított

A Nyíregyháza játékosa helyrehozta a fotós gerincproblémáját.

Szinte tökéletesen sikerült a Nyíregyháza Spartacus számára a Békéscsaba elleni szerdai NB II-es találkozó, hiszen amellett, hogy kilenc nyeretlen meccset követően végre sikerült nyerni 6-3-ra, Dragóner Filip még egy egészségügyi problémát is megoldott, még ha nem is szándékosan.

A nyírségiek hivatalos honlapjának érdekes sztorijából kiderül, a klubhoz tartozó fotós komoly gerincfájdalommal küzdött, és a találkozó előtt 1-2 órával járni is alig bírt, de a bajnokira végül kilátogatott.

A hajrában jártunk már amikor Dragóner Filip megindult a jobb oldalon, nyakában egy védővel. Aztán egyre csak közelítettek fotós kolléganőnkhöz, aki – miután arrébb ugrani ezúttal nem tudott – várta a “gyorsvonatot” Filip személyében. A Szpari támadója jött is menetrend szerint, és az ütközés hatására Éva a földre került, és csak nehezen tudott talpra állni a fájdalomtól. Aztán eltelt pár perc, és azt vette észre, hogy egyre könnyebben mozog, a becsípődött derék pedig újra jól működik. Doktor Dragóner meggyógyította! Ha valakinek gerincproblémája van, a jövőben álljon csak Filip elé. Ha mer… – olvasható a beszámolóban.

A nyíregyháziak egyébként éppen a meccs előtti napon menesztették Bozsik József vezetőedzőt, mutatjuk, ki veheti át a helyét.

címlapfotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Olvasói sztorik