Nemzetközi foci

Huszti Szabolcs őszintén: „Nem voltunk betojva”

A magyar középpályás mellett Nego is csalódottan nyilatkozott az eredmény miatt.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Chelsea egyetlen góllal bizonyult jobbnak a Vidinél az Európa Liga második fordulójában. Kovács István ziccerét látni kell: ha a Chelsea-kapus két centivel kisebb, most a Vidin ámul Európa. A lefújás után Marko Nikolics meglepő nyilatkozattal jött elő, de Huszti Szabolcs is megszólalt:

Vége a titkolózásnak: egy párt alkot a Bayern München két futballistája
A bajor sztárcsapat hivatalos oldalán is megerősítette a hírt.

A játék képe alapján büszkék lehetünk. Nem voltunk betojva a Stamford Bridge-n, az eredmény miatt viszont csalódottak vagyunk. Voltak helyzeteik a hazaiaknak, előfordult persze, hogy a szerencse mentett meg minket, de a Chelsea mégiscsak a világ egyik legjobb csapata. Csalódottunk vagyunk az eredmény miatt, persze láttunk pozitívumokat, de a vereség, az vereség.

Loic Nego csapattársához hasonlóan csalódottan értékelt:

A mai teljesítményünkre büszkék lehetünk, megleptük a Chelsea-t, de a gól hiányzott… Voltak lehetőségeink, de csak az ellenfél rúgott gólt. Előzetesen természetesen a hazaiak voltak az esélyesek, de büszkék lehetünk a mai produkciónkra. Volt egy nagy helyzetem, bosszús vagyok, hogy elhibáztam. A szurkolók biztatását nagyon köszönjük, remélem, követnek minket a további mérkőzésekre is

– így a 27 éves francia játékos. 

A nap bejelentését Münchenben tették: egy párt alkot a Bayern két játékosa.

címlapkép: Bryn Lennon/Getty Images

Olvasói sztorik