Nemzetközi foci

Pogba röhögcsélt a lelátón: Mourinho ezért balhézott vele az edzésen – FOTÓK

Egyre nagyobb a feszültség a menedzser és a francia klasszis között.

Mint ismert, egyre nagyobb a feszültség a Manchester United menedzsere, José Mourinho és a klub legnagyobb sztárja, Paul Pogba között. A francia világbajnok klasszis a Watford elleni hétvégi döntetlen után nyilvánosan kritizálta a csapat taktikáját, amely után a portugál tréner megfosztotta a második számú csapatkapitányságtól a játékost.

Szabálytalan gól miatt kapott ki a Barcelona? – FOTÓ
Árulkodó kép került elő a Leganes egyenlítő góljáról.

Itt még nem ért véget a történet, ugyanis napvilágra került egy felvétel, ahol a szerdai edzésen veszekszik egymással Mourinho és Pogba, a videón az látszik, hogy a menedzser számon kér valamit a sztártól, aki értetlenkedve áll a vita előtt. A The Sun beszámolója szerint Mourinhónak az volt a baja, hogy a kedd esti, kieséssel végződő Derby County elleni Ligakupa-meccs alatt Pogba az Instagramra olyan videókat posztolt, ahol nevetgélnek több társával, Andreas Pereirrával és Luka Shaw-val egyetemben, miközben a csapat szenvedett a pályán.

Pogbáról közben olyan hírek is megjelentek, miszerint minél előbb távozna az Old Traffordról, ám az egyik sztárcsapatot máris sokkolta a fizetési igényével.

Instagram
Instagram
Olvasói sztorik