Nemzetközi foci

A Real edzője lesajnálóan nyilatkozott a Puskás-díjról

Julen Lopetegui hasonlóan gondolkodik, mint a nagy rivális Barcelona mestere.

Julen Lopeteguit, a Real Madrid vezetőedzőjét a hétfő esti FIFA-gálán átadott Puskás-díjról is kérdezték legutóbbi sajtótájékoztatóján. A legtöbb szurkoló Mohamed Szalah szép, de nem különleges góljára szavazott, pedig többek között Gareth Bale jobban megérdemelte volna a díjat.

Nem vonzanak az egyéni díjak, de ha már léteznek, akkor nyilvánvalóan jobban szeretném, ha az én játékosaim kapnák, de nem különösebben érdekel ‒ nyilatkozta.

A legjobb edzőnek járó díjról azt mondta, nem különösebben motiválja, mert eltérő véleménye van az egyéni díjakról, mint a médiának.

A nagy rivális Barcelona edzője, Ernesto Valverde is hasonlóképpen vélekedik a különdíjakról, erről ide kattintva olvashatsz!

A nyáron kinevezett Lopetegui megerősítette, hogy Dani Carvajal sérülés miatt nem játszik szerda este a Sevilla otthonában sorra kerülő bajnoki meccsen, de arra egyelőre nem adott választ, hogy a hétvégi, Atlético elleni derbin számíthat-e rá.

Isco vakbélműtétje kapcsán megjegyezte, mindig rossz hír, ha kiesik egy játékos, de gyorsan túl kell tenniük magukat ezen, és arra összpontosítani, hogy ki fogja pótolni.

Teljes mértékig bízom a rendelkezésemre álló keretben – hangsúlyozta.

nyitókép: AFP / GABRIEL BOUYS

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik