Nemzetközi foci

Már Belgiumban is tudják, mekkora mágus Bernd Storck

A német szakemberrel megindult felfelé a tabellán a belga élvonalbeli Mouscron.

Repülőrajtot vett új csapatánál, a belga élvonalbeli Mousrconnál a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bernd Storck, akit szeptember elején neveztek ki a hat forduló után nulla ponttal álló sereghajtó élére – időközben a magyar válogatott jelenlegi kapitányának is fájhat a feje, a legutóbbi hétvégén parádéztak a légiósaink.

A német szakember rögtön győzelemmel mutatkozott be két héttel ezelőtt, a Mouscron hazai pályán 1-0-ra verte az előző szezonban az Európa Liga-selejtezőt érő helyek egyikét majdnem elérő Kortrijkot, majd szombat este a Lokeren otthonából ért el gól nélküli döntetlent.

Fellebbez a Barca Lenglet piros lapja miatt
A katalánok elmennek a falig.

A Mouscron négy egységgel ugyan még továbbra is az utolsó helyen tanyázik, ám hátránya már csak egy pont a bennmaradást érő helyektől, a következő fordulóban pedig akár előzhet, hiszen közvetlen riválisát, a Waasland-Beverent fogadja.

Ha a csapatom továbbra is így fog futballozni, hamarosan elkerülünk az utolsó helyről. Remélem, hogy ez már a következő héten, a Waasland-Beveren ellen bekövetkezik – nyilatkozta elégedetten Storck, akivel a magyar válogatott a 2016-os Európa-bajnokságon a nyolcaddöntőig menetelt.

címlapfotó: VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / BELGA / AFP

Olvasói sztorik