Nemzetközi foci

Három perc alatt elintézte az Arsenal az Evertont – VIDEÓ

Lacazette és Aubameyang vette be a liverpooliak kapuját; a Chelsea nem bírt a West Hammel.

A gól nélküli első félidőt követően három perc alatt elintézte az Arsenal az Everton a Premier League hatodik fordulójának zárómeccsén.

Az 56. percben Ramsey passza után Lacazette bődületesen nagy gólt ragasztott a bal felsőbe tizenhárom méterről, majd három perccel később Zouma eladott labdájára csapott le Özil, belül pedig Ramsey és Aubameyangra csupán egy Everton-védő jutott, így utóbbi egy kis szerencsével kihasználta a ziccert.

Érdekesség, hogy amióta Pierre-Emerick Aubameyang debütált az Arsenalban, csupán Mohamed Szalah szerzett nála több gólt a Premier League-ben – a gaboni tizenkettőt, míg az egyiptomi tizenhatot.

A másik angol élvonalbeli összecsapáson nem bírt egymással a West Ham United és a Chelsea, így hat fordulót követően a Liverpool áll egyedüliként százszázalékos mérleggel.

A Premier League mellett a francia élvonalban is zajlottak az események vasárnap délután, a PSG-meccs egyik legemlékezetesebb jelenete az volt, amikor sírva szaladt egy kisfiú Neymarhoz, de ami ezután történt, az igazán megható. 
Lacazette 1-0

Aubameyang 2-0

Premier League, 6. forduló

West Ham United–Chelsea 0-0
Arsenal–Everton 2-0 (0-0)
szombaton játszották:
Brighton & Hove Albion–Tottenham Hotspur 1–2 (0-1)
Burnley–AFC Bournemouth 4–0 (2-0)
Cardiff City–Manchester City 0–5 (0-3)
Crystal Palace–Newcastle United 0–0
Leicester City–Huddersfield Town 3–1 (1-1)
Liverpool–Southampton 3–0 (3-0)
Manchester United–Wolverhampton Wanderers 1–1 (1-0)
Fulham–Watford 1–1 (0-1)

címlapfotó: AFP / Adrian DENNIS

Olvasói sztorik