Videó

Sírva szaladt egy kisfiú Neymarhoz, megható, ami ezután történt – VIDEÓ

Szívmelengető pillanatok.

Borzalmasan indult a francia bajnoki mérkőzés a Paris Saint-Germain szempontjából a Rennes elleni idegenbeli bajnokin vasárnap este. Korábban már megmutattuk, hogy Rabiot röhejes öngóljával szerzett előnyt a hazai csapat a tizenegyedik percben, ám ezt követően fordult a kocka.

Szinte a legjobbkor, közvetlenül a szünet előtt sikerült egyenlítenie Ángel Di Maríának, az argentin szélső remekül találta el a labdát a tizenhatoson kívülről, ami végül a bal alsóban kötött ki. A fordulás után ugyan nem játszott alárendelt szerepet a Rennes, a párizsiak viszont kegyetlenül kihasználták a helyzeteiket és előbb Meunier, majd a csereként beálló Chuopo-Moting is betalált, így 3-1-re nyert a PSG.

Az AS Roma-klasszis szuperdögös nővére ledobta a textilt – FOTÓK
Patrik Schick testvére nem hiába tartozik az egyik leghíresebb modellügynökséghez.

A gólokon kívül más emlékezetes pillanat is színesítette a találkozót: a 91. percben Neymart lecserélte Tuchel, a brazil klasszishoz pedig befutott a pályára egy síró kisfiú, aki láthatólag életre szóló élményt szerzett azzal, hogy a korábbi Barca-támadó közelébe kerülhetett. Neymar pedig lenyűgözően reagált a kisfiú akciójára, előbb távol tartotta a biztonsági őröket, majd odaadta a srácnak a mezét.

Neymar és a kisfiú esete

Di María 1-1
Meunier 1-2
Chuopo-Moting 1-3
Olvasói sztorik