Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo megint betalált, a hajrában húzta be a győzelmet a Juve – VIDEÓ

Nyolcvanegy percig jól tartotta magát a Frosinone, de a portugál támadó és Bernardeschi lecsapott a végén.

A vártnál sokkal nehezebben húzta be a három pontot a Juventus az újonc Frosinone otthonában a Serie A ötödik fordulójának zárómeccsén.

A torinóiak hatalmas mezőnyfölényben játszottak, a második játékrészben a labdabirtoklási arány egy kevéssel már meg is haladta a nyolcvan százalékot a részükről, Szczesny pedig akár a vasárnapi újságot is kiolvashatta volna a kapuban unalmában.

A gól azonban csak nem akart megérkezni, pedig Cristiano Ronaldo, Mario Mandzukic és Juan Cuadrado előtt is adódott óriási lehetőség, de a hajrába lépve már-már úgy tűnt, a lelkesen küzdő és tizenegy emberrel védekező hazaiak elcsípnek egy pontot.

A 81. percben viszont Cristiano Ronaldo volt a Juve megmentője, a portugál klasszis Miralem Pjanic megpattanó labdájára csapott le és tíz méterről a bal alsó sarokba lőtt. Végül nem ő volt az egyetlen, aki betalált, a 94. percben Bernardeschi alakította ki a végeredményt.

A Serie A mellett a francia élvonalban is zajlottak az események vasárnap délután, a PSG-meccs egyik legemlékezetesebb jelenete az volt, amikor sírva szaladt egy kisfiú Neymarhoz, de ami ezután történt, az igazán megható. 

Cristiano Ronaldo gólja

Bernardeschi 0-2

Serie A, 5. forduló

Torino–Napoli 1-3 (0-2)
Bologna–Roma 2-0 (1-0)
Chievo–Udinese 0-2 (0-0)
Lazio–Genoa 4-1 (2-0)
Milan–Atalanta 2-2 (1-0)
Frosinone–Juventus 0-2 (0-0)
pénteken játszották:
Sassuolo–Empoli 3-1 (1-1)
szombaton játszották:
Parma–Cagliari 2-0 (1-0)
Fiorentina–SPAL 3-0 (2-0)
Sampdoria–Inter 0-1 (0-0)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik