A Liverpool egyetlen félidő alatt elintézte ellenfelét

Nyerni tudott a City is, a United teljesítménye viszont ezúttal csak a döntetlenhez volt elég.

A Manchester City mondhatni kiütötte a Cardiff Cityt idegenben, többek közt Ilkay Gündogan remek találatával. A német válogatott játékos egyébként másik jelenet kapcsán is előtérbe került, ám az sokkal brutálisabbra sikeredett. A címvédő többi góljait az éppen frissen hosszabbított Sergio Agüero, Bernardo Silva és Riyad Mahrez szolgáltatták, utóbbi kétszer is megzörgette a hálót.

Továbbra is százszázalékos a Liverpool alakulata, miután a Southampton sem bizonyult nehéz feladatnak. A „vörösök” szerencsétlen öngóllal jutottak előnyhöz, majd nagyjából tíz percre rá Joel Matip révén már kettővel voltak előrébb. Nem sokkal a lefújás előtt még Mohamed Szalah is be tudott köszönni, idén először a bajnokságban. A tabella élén így továbbra is a liverpooliak állnak.

Gyönyörű góllal szerezte meg a vezetést a Manchester United a Wolverhamtpon ellen, Paul Pogba finom passza után a csapat nyári szerzeménye, Fred köszönt be, első gólját lőve a „vörös ördögöknél”.Eleinte még úgy is tűnt, hogy ez elég lehet a győzelemhez, Joao Moutinho azonban ezt másképp gondolta és sikerült pontot mentenie a Wolves számára.

Fred első találata Manchester United színeiben:

 

Premier League, 6. forduló, szombati mérkőzések

Fulham–Watford 1-1 (0-1)
Burnley–Bournemouth 4-0  (2-0)
Cardiff–Manchester City 0-5  (0-3)
Crystal Palace–Newcastle 0-0
Leicester–Huddersfield 3-1 (1-1)
Liverpool–Southampton 3-0 (3-0)
Manchester United–Wolverhampton 1-1 (1-0)

Később játsszák:

Brighton–Tottenham 18:30 TV: Spíler 1

Címlapkép: PAUL ELLIS / AFP