Nemzetközi foci

Majdnem felállt háromgólos hátrányból a DAC a Slovan otthonában

Szombati légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük

Korábban már beszámoltunk arról, milyen drámai hajrában ért véget a Dárdai Pál vezette Hertha BSC és a Szalai Ádámot is a soraiban tudó Hoffenheim aktuális összecsapása a Bundesligában, de ide kattintva azt is láthatod, mit játszott a Gulácsi Péter fémjelezte RB Leipzig és a bajnoki címvédő Bayern München.

A Hajduk Split kezdőcsapatában kapott helyet Gyurcsó Ádám a Rudes elleni hazai bajnokin a horvát élvonal hetedik fordulójában, a magyar szélső pedig 3-1-es győzelmet ünnepelhetett a lefújást követően.

A skót másodosztályban 1-1-es döntetlent játszott László Csaba vezetőedző csapata hazai pályán a Morton ellen.  A Dundee a 93. percben egyenlített, így jelenleg nyolc ponttal az ötödik helyen áll.

Korábbi csapattársát szeretné Ronaldo; a Barca megtalálta Suarez utódját
Pörgős szombat áll mögöttünk, lássuk a legizgalmasabb híreket.

Bejutott a Svájci Kupa nyolcaddöntőjébe Vécsei Bálint és Kecskés Ákos csapata, a Lugano, miután 1-0-ra legyőzte idegenben az alacsonyabb osztályú Azzurri Lausanne-t. Vécsei a kispadról nézte végig az összecsapást, Kecskés pedig továbbra is sérült.

A mindig parázs küzdelmet hozó Slovan Bratislava–DAC összecsapásra került sor a szlovák élvonal nyolcadik fordulójában. A hazaiaknál Holman Dávidot a kispadra nevezte az edzője és végül nem is cserélte be, míg a dunaszerdahelyieknél három honfitársunk, Kalmár Zsolt, Vida Kristopher és Vida Máté is kezdő volt – utóbbi kettő nem játszotta végig a kilencven percet. A Slovan a félidőben 2-0-ra, majd a 73. percben már 3-0-ra is vezetett, ám innen is majdnem sikerült felállnia a DAC-nak, végül 3-2-nél ért véget a meccs.

Kalmár nem tudott segíteni a pontszerzésben. Fotó és címlapfotó: fcdac.sk
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik