Nemzetközi foci

Zamparini biztos benne: „Dybala januárban távozni fog”

Angliából és Spanyolországból vannak ajánlatai.

Paulo Dybala januárban távozni fog a Juventustól, mivel már spanyol és angol ajánlatai is vannak, állítja az argentin játékos ügyeiben rendkívül jól értesült Maurizio Zamparini. A csatár kezdő volt a Chievo ellen a bajnoki megnyitón, azonban a Lazio elleni kétgólos győzelemben nem vett részt, a Parma elleni meccsen pedig csak 10 percet kapott a padról beállva – írja a juventuz.blog.hu.

Emellett szintén friss hír, hogy Neymarról tárgyalt a PSG és a Real elnöke, részletek itt!

A huszonnégy éves játékos nyilvánvalóan kellemetlen helyzetben találja magát a padozás miatt, ráadásul a válogatottnál sem kapja meg a kellő figyelmet és játéklehetőséget, hiszen a legutóbbi két meccs egyikén sem volt kezdő.

– Mindig sírni volna kedvem, amikor Paulo Dybala kimarad a csapatból – mondta a Palermo tulajdonosa az RMC Sport számára. – Massimiliano Allegri miatt van a padon. A Juve mesterének Palermóba kellene jönnie, hogy velünk nyerje meg a bajnoki címet.

– Két éve küldtem egy üzenetet Dybalának, és azt tanácsoltam, hogy Spanyolországot válassza, ne Olaszországot. Távozni fog, mivel a Juventusnak szüksége van 120 millióra. Januárban távozni fog, méghozzá szerintem Spanyolországba. Vannak ajánlatai a Premier League-ből és a La Ligából egyaránt. A Juventusnál rengeteg bajnok van a keretben, és nyilvánvalóan elegendő ok a kesergésre, ha egy Paulo Dybalához mérhető fenomén nem kap játéklehetőséget.

A pletykák szerint a játékosért a múltban érdeklődött a Barcelona, de tavaly nyáron állítólag a Real Madrid is elvitte volna, miután a Juventus kivásárolta Cristiano Ronaldót.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a Manchester United is felmerül opcióként, és akár Paul Pogba is az ügylet részét képezheti, mivel a középpályás mindenképpen távozni szeretne, egykori sikereinek színhelye pedig jó lehetőségnek mutatkozik.

Címlapkép: AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik