Nemzetközi foci

Spanyol focit néznél a tv-ben? A pénzen csatázik a Spíler és a Telekom

Őrült igénnyel áll elő Andy Vajna tévéje?

Iparági értesüléseink szerint átmenetileg (?) szünetel a tárgyalás a TV2 csoport és a Magyar Telekom közt, mindez azt jelentheti, hogy továbbra sem bővül azoknak a köre, akik tudják nézni a Barcelona, a Real Madrid és a többi spanyol együttes bajnoki mérkőzéseit. Itt beszámoltunk arról is, hogy sajtóhírek szerint újabb bajnokság vált tv-csatornát Magyarországon.

Mint ismert, a magyarországi közvetítési jogokat a Spíler Tv szerezte meg, amely az augusztusban indított kettes csatornáján mutatja az összecsapásokat. Mutatja, de jószerivel senki sem látja, ugyanis a nagy szolgáltatók egyikének csomagjában sem szerepel a csatorna, amely mindössze a magyar háztartások három százalékában fogható…

Hétfőn megmutattuk a Magyar Telekom szűkszavú közleményét, melynek lényege, hogy „zajlanak a tárgyalások a Spíler2 csatorna sugárzásának ügyében”, ám bővebben nem kommentálják az ügyet, senki se keresse őket.

Pocsék hír: a Rangadó úgy értesült, Andy Vajna tévéje „teljesíthetetlen” igényekkel állt elő, így megrekedtek az álláspontok a Telekommal. Fájdalom, a többi szolgáltató (UPC, Digi) egyelőre szóba sem kerül.

Pedig péntektől jön a LaLiga negyedik fordulója: a Barca a Sociedadhoz látogat, mint ahogy jól hangzik a Bilbao–Real Madrid csata is…

Nyitókép: Fotó: Power Sport Images/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik