Nemzetközi foci

Dybalának nem a kispadon a helye: már januárban távozik?

Zamparini szerint az argentin klasszis télen a spanyol élvonalba igazol. A Juve 120 millió eurót kér érte.

A Palermo tulajdonosa, Maurizio Zamparini legfrissebb nyilatkozatában arról beszélt: biztosa abban, hogy korábbi „kedvence”, Paulo Dybala januárban búcsút int a Juventusnak. Zamparini szerint érthetetlen, miért kerül bármikor is kispadra a torinóiaknál a 24 éves támadó szellemű játékos.

Amikor meglátom, hogy nem kezd a Juvéban, egyszerűen sírni tudnék. Ha padra kerül, az csakis Allegri miatt van. Már két évvel ezelőtt azt tanácsoltam Paulónak, hogy igazoljon el Spanyolországba, ott van az ő helye. Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy januárban már távozni fog, mivel a Juve be akarja zsebelni a 120 millió eurót. Spanyolországból és Angliából is van ajánlata, de meglátásom szerint a LaLigában köt majd ki. Juventusnak sok bajnoka van, érthető, hogy nem játszhat mindig mindenki, de számomra óriási szomorúság, ha egy olyan fenomént, mint Paulót, nem láthatok a pályán

– fogalmazott Zamparini.

Dybala az olasz élvonal első fordulójában 90 percet töltött a pályán, a második játéknapon viszont már a cserepadról figyelte társait. A harmadik fordulóban a hajrában tíz perc jutott neki.

Hír még az olasz csapat háza-tájáról, hogy világbajnok klasszis írt alá délelőtt, ITT mutattuk a részleteket. 

Dybala távozik Torinóból? – fotó: Massimiliano Ferraro/NurPhoto/AFP

címlapkép: Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik