Nemzetközi foci

Kroos kritizál: Sanét nem is érdekli a futball?

A világbajnokságról lemaradt, Guardiola kitette a City-keretből, vajon Löwnek bizonyít?

A 2017–2018-as idény végén a Premier League legjobb fiatal játékosának választották meg Leroy Sanét, akivel azonban az elmúlt hónapokban/hetekben nagyot fordult a világ. Nem megfelelő hozzáállása miatt a német kerettel nem utazhatott el a világbajnokságra, majd szeptember elején Pep Guardiola – hasonló okokból – kitette a Manchester City felnőtt keretéből.

A 22 éves szélső jelenleg a válogatottal készül a soron következő mérkőzésekre, Joachim Löw tehát újra esély ad neki. (A Nationalelf szeptember kilencedikén Peruval vív felkészülési mérkőzést, majd négy nappal később Hollandia lesz az ellenfél a Nemzetek Ligájában.)

Toni Kroos legfrissebb nyilatkozatában ugyanakkor újfent éles kritikát fogalmazott meg honfitársával szemben, akiről azt mondta: olyan, mintha nem is érdekelné a futball.

Leroy igazi fegyver lehetne a válogatott számára, ugyanakkor néha azt érzem, nem is érdekli, hogy a csapat nyer-e vagy éppen veszít, a testbeszéde erről árulkodik. Igazi minőséget képviselhetne, világklasszis lehet, de változtatnia kell

– fogalmazott a Real Madrid német klasszisa. 

Joachim Löwtől új esélyt kapott Leroy Sané. Vajon él vele? – fotó: TF-Images/TF-Images via Getty Images

címlapkép: TF-Images/TF-Images via Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik