Nemzetközi foci

Világsztárok várnak a Vidire, teljes a Chelsea EL-kerete

Hazard, Kanté, Willian, Marcos Alonso – csak néhány a sok közül.

A Vidi számára vélhetően a Chelsea lesz a legnagyobb falat az Európa Liga csoportkörében. Nem csoda, hiszen a londoniaknál hemzsegnek a világsztárok, és mostani formájukat tekintve, nehéz megállítani őket.

A Bajnokok Ligája mellett az EL-résztvevők keretei is szép lassan teljessé válnak, ám a Chelsea 23-fős legénysége már végleges. Elég csak egy pillantást vetni a „kékek” EL-keretére, egytől-egyig nagyszerű nevek alkotják a csapatot, ám ez nem jelenti azt, hogy adott esetben ne lehetne megfogni őket.

A két csapat első mérkőzésére 2018. október 4-én kerül sor a Stamford Bridge-en, majd a Groupama Arénában esedékes visszavágót 2018. december 18-án játsszák.

A Chelsea Európa Liga-kerete

Kapusok: Kepa Arrizabalaga, Willy Caballero.
Védők: Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Davide Zappacosta, Gary Cahill, Andreas Christensen, César Azpilicueta, David Luiz, Emerson Palmieri, Ethan Ampadu.
Középpályások: Cesc Fabregas, Jorginho, N’Golo Kanté, Ross Barkley, Eden Hazard, Mateo Kovacic, Willian. Támadók: Pedro, Ruben Loftus-Cheek, Victor Moses, Olivier Giroud, Álvaro Morata.

Címlapkép:  Stu Forster/Getty Images

Olvasói sztorik