NB I

Hajdú B. Istvánt „kóstolgatta” legutóbbi vlogjában Hemingway

A nevét nem mondta ki, de a helyzet egyértelmű.

Megírtuk, hogy a Honvéd a hétvégén úgy játszott 0-0-s döntetlent az Újpest otthonában, hogy a hazaiak egy szabályosnak tűnő gólt szereztek, ám azt les miatt érvénytelenítették. A videó alapján úgy tűnik, nem volt les.

Az eset természetesen szóba került a Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway legfrissebb vlogjában is. A klubvezető úgy fogalmazott:

Elterjedt, különösen azért, mert egy bizonyos kommentátor, televíziós kommentátor – és tudjuk, hogy azok mindig igazat mondanak, és mindig igazuk van – elterjesztette, hogy az Újpest gólja, amit nem adtak meg, mert les volt, nem volt les. Hát, hölgyeim és uraim, ez bizony les volt. Én vettem a fáradtságot, meg akartam tudni a valóságot, és kikockáztam pontosan: abban a pillanatban, amikor a labda elhagyta a játékos lábát, hogy berepüljön a kapu elé, bizony Novothny Soma egy kis fejjel előrébb volt, mint Heffler, aki a második ember volt hátul a kapus mellett. Így aztán les volt.

Hemingway nem nevesítette meg a kommentátort, de a meccset az M4 Sport legnépszerűbb alakja, Hajdú B. István közvetítette, aki abban a helyzetben úgy fogalmazott:„Nézzük meg: azt hiszem nem volt les. Hefflerrel egyvonalban volt Novothny. A partjelző azonnal jelzett, érzésem szerint tévesen. Nem főbenjáró bűn, hiszen ezt el lehet nézni, de én úgy láttam, hogy ez inkább egyvonal volt.”

Hogy kinek van igaza, azt döntse el mindenki magában…

Nálunk járt a Mikulás

Ha kedd, akkor Hemi-vlog! George F. Hemingway, a Budapest Honvéd FC tulajdonosa szokásos keddi vlogjában ezúttal az Újpest–Honvéd mérkőzésről beszélt. Szóba került a találkozó alakulása, a két vitatott gól, Baráth Botond sérülése, no meg néhány szurkolói rigmus is.

Közzétette: Budapest Honvéd FC – 2018. szeptember 4., kedd

Olvasói sztorik