Nemzetközi foci

Sztárok közé került Dzsudzsák Balázs a csapat nélküliek listáján

A harmadik legértékesebb játékosnak számít a magyar középpályás.

Noha tárgyaltak, nem tudott megállapodni a Vidivel a 96-szoros magyar válogatott futballista, Dzsudzsák Balázs, akinek így továbbra sincs klubja – írja az Index. Nem tudni, meddig, mert sajtóhírek szerint már tárgyal, és ennél a klubnál folytatja.

A transfermarkt.de a csapat nélküli játékosokat gyűjtötte össze, ahol a magyar szélső 3,5 millió euróra becsült adattal a harmadik legértékesebb, akinek pillanatnyilag nincs klubja.

A lista tele van sztárokkal. Az első 6 millió euróval a francia válogatott Samir Nasri, aki a Manchester Citynél töltötte a legszebb éveit, de tavaly már csak a török Antalyasporban szerepelt.

Más ismert labdarúgó is van a névsorban: a második Bakary Sako például a legutóbbi három szezont az angol Premier League-ben, a Crystal Palace-ban töltötte, ő 5 milliót ér a honlap szerint.

Glen Johnson a Chelsea és a Liverpool sztárja volt egykor, Nilmar 24-szeres brazil válogatott, Lacina Traoré volt Dzsudzsák csapattársa az Anzsiban, a német válogatott, vb-bronzérmes Robert Huth pedig Premier League-et nyert a Chelsea és a Leicester City mezében is.

Címlapkép: Dzsudzsák Balázs Instagram-oldala

Olvasói sztorik