Nemzetközi foci

Magyar játékos írt alá a Borussiához – hivatalos

Bekker Roland profi szerződést kapott a Mönchengladbachtól.

Tavasszal beszámoltunk arról, hogy még a Vidi FC játékosaként Bekker Roland a Borussia Mönchengladbach ifjúsági csapatánál járt próbajátékon. A 16 éves játékos kedd este hivatalos közösségi oldalán számolt be arról, hogy a német klubnál profi szerződést írhatott alá.

Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam az első profi szerződésemet a Borussia Mönchengladbachnál! Úgy gondolom, a fejlődésem szempontjából kiváló helyre kerültem. Célom természetesen, hogy a Borussia-Parkban kifuthassak fekete-fehér-zöld szerelésben! Tudom, hogy ennek érdekében rengeteg munka és kihívás vár még rám. Állok elébe és minden akaratommal ezen leszek! Ez a szerződés megmutatta, hogy jó úton járok. Szeretném megköszönni családomnak, akik nélkül ez nem sikerült volna. Edzőimnek, akikkel együtt dolgoztam! Szeretném megköszönni Schultz Leventének, Csepregi Györgynek, hogy végig küzdöttek értem és mellettem álltak! Egy új fejezet indul az életemben. Hajrá Gladbach!

Bekker egyébként hétvégén már lehetőséget kapott az U17-es német bajnokságban, a Borussia 2-1-es vereséget szenvedett a Bochum korosztályos csapatától. A magyar védő végig a pályán volt.

Bekker Roland az U17-es csapatnál bizonyíthat – fotó: bekker_roland, Instagram

címlapkép: bekker_roland, Instagram

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik