Nemzetközi foci

Óriási Reus-kapufán múlott a Dortmund győzelme – VIDEÓ

Felejthető döntetlen született a Hannover otthonában.

A Bundesliga második fordulójának nyitómérkőzésén a Hannover a legutóbb az RB Leipziget kitömő Borussia Dortmundot fogadta.

Az első játékrész közel harminc percében egyik csapat sem volt igazán veszélyes a másik kapujára, sok volt a pontatlan átadás, nem igazán izzadtak meg a kapusok. Aztán a nem sokkal a lefújás előtt felpörögtek az események, de inkább a Dortmund tudott megvillanni. Óriási esélyt szalasztott el Marco Reus, szabad terület nyílt előtte a büntetőterületen belül, el is lőtte a labdát a jobb alsó sarok irányába, de Michael Esser bravúrral védeni tudta a próbálkozást. Nem sokkal később Reus már egy brutális erejű kapufával jelezte, nem éri be a döntetlennel.

A térfélcserét követően sem láthattunk óriási ziccereket, sőt a hazaiaknak nem is volt kaput eltaláló lövésük. A Dortmund csapatánál jegyezhettük a félidő talán egyetlen komolyabb lehetőségét, Maximilian Philipp érkezett fejjel a beadásra a tizenegyespont magasságában, de a kapu bal oldala mellé bólintott. Azért a Hannover is próbálkozott, Bobby Wood próbált szerencsét közelről egy lövéssel, de a labda egy védőt talált el.

Íme Reus óriási lehetősége

Címlapkép: Ronny Hartmann / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik