Nemzetközi foci

A Manchester United már hosszabbítana Martiallal

Busás fizetés járna a francia játékosnak, ehhez csak 4+1 évre kell elköteleznie magát.

Bár az átigazolási piacnak lassan vége, Anthony Martial talán még maga sem tudja, hogy most folytatni szeretné-e a Manchester Unitednél, vagy netán okosabb lenne váltani. Mindenesetre a csapat úgy gondolja, szívesen megtartaná a francia játékost ehhez pedig egy vaskos szerződéshosszabbítási ajánlat is be van készítve a pakliba.

A Sun információi szerint Martial heti százharmincezer fontot (több mint negyvenhétmillió forintot) kaszálhatna, és ehhez csak újabb négy évre (plusz 12 hónap opcióval) kell elköteleznie magát a „vörös ördögökhöz”.

A fiatal játékos egyébként ebben a szezonban még csak egyszer lépett pályára, a Brighton elleni csúfosra sikerült mérkőzésen, ráadásul ott is lecserélték.

Az átigazolási időszak hajrája egyébként a Real Madridról szól: a csapat elvitte a show-t, miután hivatalosan bejelentette az új gólfelelős érkezését, egy igazi világklasszis is visszatért az együtteshez, ráadásul 180 millió eurós ajánlattal vágnak vissza Ronaldo elvesztéséért. És akkor még az igazán ördögi tervükről nem is beszéltünk!

Címlapkép: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Olvasói sztorik