Nemzetközi foci

Nem „segít” az UEFA: elmarad a Real Madrid nagy dobása?

Az egyik szlovén lapnak adott interjút Aleksander Ceferin.

Ahogy arról beszámoltunk, az európai fociszövetség (UEFA) a pénzügyi fair play megsértése miatt vizsgálódik a Paris Saint-Germain körül, és ha bebizonyosodik az állítás, a párizsiaknak meg kell válniuk valamelyik, csillagászati összegért vásárolt szupersztártól, az sem elképzelhetetlen, hogy Kylian Mbappétól.

Több spanyol lap szerint a Real Madrid éppen a hétfőre ígért döntést várta, azt tervezve, azonnal lecsapna a francia világbajnokra, netán párizsi csapattársára, Neymarra.

Ha így van (volt), Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke alighanem lelombozta a „királyiakat”. A sportvezető ugyanis a szlovén Ekipa című újságnak adott interjúban kijelentette, később döntenek a PSG ügyében. Ceferin megemlítette a Real Madridot is.

Hogy a spanyol klub csak az ítéletre vár, hogy mozgásba lendüljenek a piacon? Nem, ez nem igaz – jelentette ki az elnök.

Mint ahogy az sem, hogy az egyik legmagasabban jegyzett magyar futballista, Dzsudzsák Balázs Hamburgba igazol: honfitársunk fizetési igénye a hírek szerint sokkolta a németeket…

Nyitókép: AFP/FRED TANNEAU

Olvasói sztorik