Nemzetközi foci

Nulla perc: ezért igazolt borzasztóan a Real Madrid

Az új szerzemények az első három hivatalos tétmérkőzésre eltűntek a kezdőcsapat közeléből.

A spanyol As gyűjtéséből kiderül: a Real Madrid (eddigi) nyári erősítései nem igazán váltak be… A „királyi gárda” a 2018–2019-es szezonban három hivatalos tétmérkőzésen van túl, a friss igazolások pedig ezidáig egyetlen percet sem töltöttek a pályán.

A Girona elleni legutóbbi bajnokin Thibaut Courtois csak a kispadon foglalhatott helyet, Álvaro Odriozola és Andrij Lunyin keretbe sem került, míg Viniciusra  egyelőre a fiókcsapatban, azaz a Castillában számítanak.

Arról már ITT beszámoltunk, hogy a madridi szurkolók szerint milyen jövő vár a belga sztárkapusra. Lunyint vélhetően kölcsönben engedi el a Real a következő napokban, hiszen hárman is megelőzik őt a rangsorban. A Real Sociedadtól igazolt Odriozola sérülés miatt nem áll Julen Lopetegui rendelkezésére. Vinicius megváltóként érkezett a Realhoz, ám a madridi szurkolók nagy bánatára kivételes képességeit nem mutatta meg, vasárnap délután a Castillában debütált.

A gyengécskének tűnő erősítés mellett ráadásul egyre biztosabb, hogy újabb szenzációs csatárról marad le a Real Madrid, ITT írtunk a legfrissebb fejleményekről.

Courtois mellett a többi új igazolás sem debütált még a Real Madrid felnőtt csapatában, tétmérkőzésen – fotó: AFP / JAVIER SORIANO

címlapkép: COOLMedia/NurPhoto via Getty Images

Olvasói sztorik