Nemzetközi foci

A madridi szurkolók döntöttek: Courtois-é a kispad

Keylor Navas mögött nem is kap lehetőséget a belga sztárkapus? A drukkerek szerint Courtois máris ismerkedhet a cserepaddal.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Real Madrid kapujában a vasárnapi, Girona elleni bajnokin is Keylor Navasnak szavazott bizalmat Julen Lopetegui. A spanyol szakember a mérkőzés után elárulta, miért kispadozik a belga klasszis, Thibaut Courtois – erről ITT írtunk részletesen.

A madridi szurkolók véleménye szerint a Chelsea-től igazolt belga sztár egy ideig még biztosan várhat a debütálásra madridi tétmeccsen. A drukkerek a közösségi médiában is kifejtették, mennyire lenyűgözte őket újfent Navas teljesítménye, aki szerintük a jövőben joggal maradhat az első számú hálóőr.

Mémek és szurkolói reakciók:

Navas megmutatja Courtois-nak, hol a kispad

  • „Boldoggá tesz, hogy Navas végre olyan elismerésben részesül, ami kijár neki. Nem is értem, miért vettük meg Courtois-t… Tudom, hogy a belga kapus is nagyszerű játékos, de Keylor formáját látva Thibaut csak a kispadon melegedhet.”
  • „Courtois egyetlen mérkőzést sem játszik majd a Realban, ha Navas így folytatja, de szerintem ez rendben is van.”
  • „Keylor Navas egyszerűen fantasztikus kapus. Nincs ok arra, hogy a kispadra kerüljön Courtois miatt.”
  • „Courtois egy ideig a kispadon ülhet. Az edző persze vélhetően rotálni fog a jövőben. Szerintem a belga kapus a BL-ben és a kupában védhet, míg Navas a bajnokságban.”

címlapkép: David Ramos/Getty Images

Olvasói sztorik