Nemzetközi foci

Műteni kell a Bayern játékosát, hosszú kihagyás várhat rá

Comannak volt már ugyanilyen sérülése korábban.

Péntek este honlapunk is beszámolt a Bayern-támadó, Kingsley Coman sérüléséről, aki az első félidő lefújása előtt pár perccel Nico Schulz becsúszása után nem tudott lábra állni, úgy kellett lesegíteni a pályáról – ide kattintva megnézheted az esetet.

A bajor klub azóta a hivatalos oldalán közölt friss információkat a francia játékos állapotáról: akárcsak az előző szezonban, úgy ezúttal is bokaszalag-szakadást szenvedett Coman, műtéti beavatkozásra lesz szükség, így több hetet kénytelen kihagyni. A Bayern konkrétan nem írta le, mikor térhet vissza a francia labdarúgó, ám a legutóbbi ilyen sérülésénél három hónapig volt harcképtelen.

Nem lenne meglepetés tehát, ha az átigazolás időszak zárásáig, azaz augusztus 31-ig igazolna szélsőt a Bayern, Comanon kívül ugyanis Serge Gnabry is maródi, a két öreg, Ribéry és Robben pedig szintén a sérülékenyebb játékosok közé tartozik.

A mérkőzésnek magyar szempontból volt fantasztikus pillanata is, itt megmutattuk, amikor Szalai bolondot csinált Boatengből, majd csodagólt lőtt Neuernak. Péntek után szombaton is fantasztikus meccseket láthatunk a tévében, Szerhij Rebrov bemutatkozik a Fradi élén, pályán a Barca is: mutatjuk, melyik bajnokságért hova kell kapcsolni.

Comant rendesen faragták a vendégek. Fotó és címlapfotó: Lars Baron/Bongarts/Getty Images
Olvasói sztorik