Nemzetközi foci

Thierry Henry órákon belül csapatot kaphat – sajtóhír

Darázsfészekbe nyúlhat, mégis nagy lehetőségek előtt áll Bordeaux-ban.

Több francia lap is arról ír, Thierry Henry jelentheti a megoldást a Girondins Bordeaux számára. Ahogy arról a Rangadó beszámolt, a patinás francia klub pénteken egy hétre eltiltotta a csapat vezetőedzőjét, Gustavo Poyetet, aki nyilvánosan kritizálta a vezetőséget.

Stéphane Martin alelnök nem beszélt mellé, elárulta, az uruguayi szakvezető menesztését is megfontolják, és a francia újságok szerint szinte bizonyos, hogy Poyet végül lapátra kerül.

A lehetséges jelöltek közt előkelő helyet foglal el a jó ideje a belga válogatott mellett dolgozó Thierry Henry, az Arsenal egykori legendás csatára. Más kérdés, hogy a Le Parisien című lap értesülései szerint a vasárnap 17 órától Toulouse-ban pályára lépő együttes elöljárói tapasztaltabb trénerben gondolkodnak, állítólag Jürgen Klinsmann, Laurent Blanc és Rémi Garde neve is felvetődött.

Szerencsére vannak csapatok, ahol rendben mennek a dolgok: érdemes megnézni Messi trükkös szabadrúgását és Ter Stegen kapus hiperlaza szerelését a Barcelona–Alavés spanyol bajnoki meccsen.

Nyitókép: LAURIE DIEFFEMBACQ / BELGA MAG / BELGA

Olvasói sztorik