Nemzetközi foci

Ez a két sztár kérte, hogy engedjék el a Real Madridhoz – sajtóhír

A Valenciából és a Bayernből jöhet a királyi gárda két új igazolása.

Az Atlético Madrid elleni Szuperkupa-vereség egyfajta jelzés is lehetett a Real Madrid számára, hogy bizony elkélne még néhány erősítés az átigazolási szezon zárásáig  – a királyi gárda vasárnap este kezdi meg szereplését a spanyol bajnokságban, Lopetegui nagyot húz, ezt a kezdőt küldheti a pályára.

Pletykákból pedig természetesen most sincs hiány, a Telemadrid újságírója, Dani Benavides például azt írta a Twitter-oldalán, hogy a Valencia játékosa, Rodrigo és a Bayern München középpályása, Thiago Alcántara is arra kérte a vezetőséget, hogy engedjék őt távozni a Real Madridhoz.

Minek a sorfal, ha minden tagja felugrik Messi előtt? – VIDEÓ
Bő fél óra után beindult a Barca, az argentin zseni lőtte a hatezredik LaLiga-gólt.

Rodrigo távozásával kapcsolatban már a „denevérek” trénere, Marcelino is megszólalt, szerinte ha a Real Madrid  le akarja igazolni őt, akkor ki kell fizetnie a kivásárlási árát – ami százhúszmillió euró –, ám erre kevés esélyt lát. A huszonhét spanyol csatár tizenhat góllal és hét gólpasszal zárta az előző szezont, ezzel pedig kivívta a helyét a válogatottban az oroszországi világbajnokságon.

Thiago öt év légióskodás után térne vissza Spanyolországba, az pedig mindenképpen pikáns lenne, ha a korábban a Barcelonánál hat évet lehúzó középpályás az ősi riválishoz kerülne.

A nyitóképen a labdával Thiago Alcántara, fotó: firo Sportphoto / DPA / AFP

Rodrigo (jobbra) legszívesebben a Realban folytatná. Fotó: AFP / JOSE JORDAN
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik