Nemzetközi foci

Újabb ajánlatot tesz a Real Madrid Neymarért

Kinyílhat egy kiskapu a spanyolok előtt.

A spanyol Sport azt írja, Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke egyre kétségbeesettebb, mivel még mindig nem találta meg a nyáron – nem kis meglepetésre – a Juventushoz távozó Cristiano Ronaldo utódját.

A Bajnokok Ligája-címvédő Realtól nem csak Ronaldo távozott, emlékezetes: nem sokkal korábban a sikeredző Zinédine Zidane is felállt a kispadról. A klub felett meg is jelentek az első „viharfelhők”.

A lap szerint a Real vezetősége továbbra sem tett le róla, hogy nagy névvel helyettesítse a klasszist: 300 millió eurós (97 milliárd forint) ajánlatot készül tenni a PSG-ben játszó Neymarért. Hozzáteszik, a klub a franciák elleni pénzügyi vizsgálatokat próbálja a saját javára fordítani: amennyiben a PSG-t elmarasztalják az augusztusi átigazolási határidő lejárta előtt, úgy annak muszáj lesz további transzfereket lebonyolítani – ebben „segítené ki” riválisát a spanyol együttes, amely állítólag pont a PSG elleni UEFA-vizsgálatok miatt nem kapkodott a CR-helyettes keresésével.

Közben Ronaldo már átesett torinói beavatásán isitt mutattuk meg a nem mindennapi videót. A Barca, PSG duó sem tétlenkedik az átigazolási időszak hajrájábanitt írtunk róla, mely játékosok sorsa dőlhetett el a titkos találkozón. Pletykák helyett viszont beszéljenek a tények: egy híján negyven meccset közvetítenek a magyar csatornák a hosszúhétvégénitt tudsz szemezgetni az ajánlatok között.

Címlapkép: Mehdi Taamallah/NurPhoto/AFP

Olvasói sztorik