Nemzetközi foci

Korhut ezúttal sem tudott megegyezni a ciprusiakkal – sajtóhír

Pénteken újra egyeztettek a felek, de ismét sikertelenül.

Tovább folytatódik a magyar válogatott balhátvéd, Korhut Mihály átigazolási hercehurcája. Az izraeli Hapoel Beer-Sevában játszó szélső érkezését még július elején jelentette be a ciprusi Anorthoszisz Famaguszta, ám azóta rengeteget fordulat színesítette a klubváltást.

Előbb arról volt szó, hogy Korhut személyi okokra hivatkozva néhány nap gondolkodási időt kért, majd sajtóinformációk szerint bejelentkezett érte egy másik európai csapat is. a napokban az Instagram-posztja pedig arról árulkodott, hogy esetleg mégis marad Izraelben.

De hogy itt még ne legyen vége, péntek délelőtt újabb fejezetéhez érkezett a Korhut-saga, ekkor ugyanis ismét találkozott a játékos menedzsere és a ciprusi klub vezetősége, hogy a részletekről egyeztessenek, ám egybehangzó ciprusi hírek szerint most sem tudtak megegyezni a felek.

A politis.com.cy azt írja, ez még továbbra sem jelenti azt, hogy a magyar védő nem lesz az Anorthoszisz játékosa, a következő napokban még bármi előfordulhat, ám Korhut egyre távolabb a ciprusiaktól.

címlapfotó: Andrew Surma/NurPhoto via Getty Images

Korhut úgy tűnik, marad Izraelben. Fotó: AFP / JACK GUEZ
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik