NB I

Tavaly késsel ment a Groupamába, most újra a fradisták között szurkolt Bonyha – FOTÓ

A balhés drukker nincs kitiltva, csak felfüggesztették a szurkolói kártyáját.

Ki ne emlékezne az előző NB I-es szezon legnagyobb szurkolói balhéjára, amikor is a Ferencváros–Debreceni VSC összecsapás félidejében a B-szektor alatti részen a Fradi-szurkolók megtámadták két, szintén fradista társukat – köztük a késsel megjelenő, Bonyha becenévre hallgató drukkert, aki ideiglenesen kinevezte magát előénekesnek, amíg az igazi Fradi-tábor bojkottálta a meccsre járást.

A 24.hu egyik olvasója ismét kiszúrta Bonyhát az MTK Budapest elleni találkozón a második fordulóban a Fradi-szurkolók között, erről pedig képet is küldött. A 24.hu telefonon elérte Bonyhát, aki elmondta, hogy tényleg kint volt a meccsen, MLSZ-kártyával simán jegyet tudott vásárolni.

Nem vagyok kitiltva, csak felfüggesztették a szurkolói kártyámat – válaszolta a drukker.

Bonyha újra feltűnt a fradisták között. Fotó: 24.hu

Azt ő sem tudja, hogy a felfüggesztés mennyi ideig tart, de azon kívül, hogy a Fradi által szervezett eseményekre nem tud bejutni, úgy tűnik szabadon mozoghat a többi magyar stadionban. A lap megkereste az MTK Budapestet is, ahonnan azt a választ kapták, hogy Bonyha az MLSZ jegyértékesítő rendszerén keresztül, MLSZ-kártyával váltott jegyet, és nem a vendégszektorban, hanem a B8-as szektorban foglalt helyet a ferencvárosi szurkolók között.

A cikk megemlíti, már a mérkőzés elején tudomást szereztek arról, hogy Bonyha a helyszínen nézi meg a meccset, ezért a találkozó kezdetétől figyelemmel kísérték a viselkedését a Fradi Biztonsági Szolgálat és a rendőrség munkatársaival.

A novemberi verekedés résztvevőinek ügyében még nem született döntés, egyelőre ott tartanak a hatóságok, hogy a rendőrség már átadta az ügyészségnek a stafétát. Azt pedig már az MLSZ-től tudta meg a 24.hu, hogy kizárásról/eltiltásról/kitiltásról szóló jogerős határozat meghozataláig Bonyha és a többi balhézó MLSZ -kártyával bejuthat NBI-es és válogatott meccsekre is.

címlapfotó: fradi.hu

Olvasói sztorik