Nemzetközi foci

Kovacic visszatért Madridba, de nem hajlandó edzeni

A középpályás tárgyalt a vezetőkkel, majd szigorú elhatározásra jutott.

A Marca legfrissebb beszámolójából kiderül, hogy Mateo Kovacic lázad: a horvát sztár úgy döntött, nem edz újra a Real Madriddal, ameddig jövője nem oldódott meg.

A játékos hétfő reggel tért vissza a madridi edzőkomplexumba, legelőször pedig a klub vezetőivel tárgyalt, majd arra jutott, hogy egyelőre nem húzza újra magára a Real-mezt.

Kovacic már a világbajnokság alatt elmondta a lapnak, hogy távozni szeretne a spanyol fővárosból, mivel több játékidőre vágyik. A középpályás korábban több ízben kérte a Real vezetőit, hogy engedjék el, sőt, az edzőnek, Lopeteguinek is jelezte távozási szándékát, de a klub válasza az volt:

semmilyen esetben sem eladó a klasszis.

Máris képben az AS Roma?

A legfrissebb olasz sajtóhírek azonban már arról szólnak, hogy a hétfői akciót követően a Real Madrid mégis kénytelen lesz engedni, a 24 éves klasszist pedig felajánlja az AS Romának. A fővárosiak kizárólag 60 millió euróért szerhetik meg a kiszemeltet, akit korábban a Chelsea-vel, az Arsenallal és a Manchester Cityvel is szóba hozták már – korábbi klubja, az Inter Milan mellett.

Kovacic visszatért Madridba, de nem hajlandó edzeni – fotó: AFP / JAVIER SORIANO

címlapkép: Aitor Alcalde/Getty Images

Olvasói sztorik