Nemzetközi foci

Semmilyen ajánlatot nem fogad el Kovacicért a Real Madrid

Hiába akar távozni a horvát sztár, a csapat nem hajlandó elengedni.

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy Mateo Kovacic benyújtotta távozási igényét a Real Madrid vezetőségének. Azóta szó volt már Premier League-, illetve Bundesliga-csapatról is, sőt korábban az sem volt titok, hogy a madridiak mennyit kérnek a horvát játékosért.

Most azonban némileg furcsának tűnhetnek az AS legfrissebb információi, ugyanis a spanyol sportlap szerint, a „galaktikusok” nem igazán szeretnék eladni a játékost.

Egyrészt azért, mert egyelőre várnak, hátha sikerülne őt meggyőzni arról, hogy maradjon (erre egyébként úgy hírlik, a madridiak újdonsült vezetőedzőjének, Julen Lopeteguinek van a legnagyobb esélye). Ráadásul nem is hajlandóak meghallgatni semmilyen ajánlatot, érkezzen az bármelyik gigásztól.

A legfőbb indok viszont az lehet, hogy ha el is adják, akkor jelen pillanatban nem látnak olyan játékost az átigazolási piacon, aki abban az árkategóriában és persze a teljesítmény szempontjából méltó utóda lehetne Kovacicnak.

Érdekesség, hogy a horvát középpályás már háromszoros BL-győztesnek mondhatja magát, de egyetlen percet sem játszott még Bajnokok Ligája-döntőben, érthető tehát, hogy miért szeretne fontosabb szerepet kapni. Akár a Madridban, akár máshol.

Címlapkép: Jeroen Meuwsen/Soccrates/Getty Images

Olvasói sztorik