Nemzetközi foci

Sarri szerint Willian marad, Courtois-nál azonban rezeg a léc

A Chelsea edzője egyáltalán nem biztos, hogy a belgát meg tudják tartani.

A Chelsea is megkezdte a felkészülést a közelkő Premier League-idényre, miközben néhány sztárjátékosnál továbbra is kérdés, hogy vajon a „kékeknél” folytatják-e pályafutásukat.

Willianról mostanában az a hír járta, hogy a Manchester United csapna le a brazil középpályásra, nem is olyan rég arról írtunk, hogy a londoniak el is fogadták az ajánlatot. A belga kapuvédő, Thibaut Courtois pedig ultimátumot adott csapatának a jövővel kapcsolatban, sőt, állítólag már javában keresik az utódját.

Maurizio Sarri, a Chelsea trénere azonban, csak Willian maradásában egészen biztos, erről egyébként már korábban is beszélt. Viszont Courtois már más tészta, az olasz szakember a BBC-nek mesélt a csapat legféltettebb kincséről:

Jelen pillanatban Courtois a Chelsea kapusa. Nem tudom, mit hoz a jövő. Ez egyrészt függ a csapattól és függ a játékostól is, de nagyon remélem, hogy továbbra is ő lesz a „portásunk.”


Nagy a mozgás a játékospiacon: a Fradi edzője, Thomas Doll egy horvát vb-sztár leigazolását emlegette, a Manchester Citynél bombahírt jelentett a brazil csillag aláírása, az AC Milan vezetői pedig már Madridban vannak, Higuaín csak kezdet volt.

Címlapkép: Charles McQuillan/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik