Nemzetközi foci

Két kapus közül kerülhet ki Courtois utódja

Jan Oblak és Kevin Trapp a Chelsea radarján.

Bár a Real Madrid már lemondott Eden Hazardról, úgy tűnik, Thibaut Courtois még nem került kihúzásra a spanyolok bevásárlólistájáról. Főleg azért sem, mert a Daily Star információi szerint újabb két név merült fel a belga kapus pótlására.

Korábban kiderült, hogy az előző kiszemelt elérhetetlen, csapata foggal-körömmel ragaszkodik hozzá. Az egyik potenciális jelölt a Chelsea kapusposztjára az a Jan Oblak, aki még Courtois helyére érkezett az Atlético Madridhoz, amikor a belga visszatért kölcsönszerződéséből a londoniakhoz.

A szlovén hálóőr többször is bizonyította már, hogy a legmagasabb szinteken is megbízhatóan tud védeni, többek közt az ő remek teljesítményére is szükség volt ahhoz, hogy a „matracosok” idén elhódítsák az Európa Liga trófeáját.

Oblak mellett Kevin Trapp a másik lehetőség. A Paris Saint-Germain portása talán könnyebben megszerezhető, mert a legutóbbi szezonban csak négyszer kezdett a párizsiak kapujában.

És ha már a Real Madrid szóba került, ami még ennél is nagyobbat szólhat, hogy megbízható források szerint Luka Modric Olaszországba tart, itt írtuk meg, melyik csapatba igazolhat.

Címlapkép: Sebastian Frej / ProSportsImages / DPPI

Olvasói sztorik