Nemzetközi foci

Adorján Krisztián visszatér a Novarához?

Sajtóhírek szerint a magyar játékos hétfőn Olaszországba utazott.

Múlt héten beszámoltunk arról, hogy a Dundalk Democrat információi szerint, Adorján Krisztián jövője bizonytalanná vált az ír csapatnál – a Novara miatt. Mint ismert, a 25 éves magyar futballista fél éve szerepel a Dundalknál az olasz klub kölcsönjátékosaként. Az írek szerették volna végleg megszerezni Adorjánt, de sajtóhírek szerint a Novara – a korábbi közeli megegyezés ellenére – mégis kitáncolhat az üzletből.

A lap két szerkesztője, Gavin McLaughlin és James Rogers is arról számolt be hivatalos közösségi oldalán, hogy a magyar játékos hétfőn már vissza is tért az olasz csapathoz.

Adorján Krisztián hétfőn visszatér Olaszországba, hogy tájékozódjon, milyen jövőképet tartogat számára a Novara. A szerződése lejárt volna a klubnál, de a Novara élt az opciós joggal. Új technikai igazgatójuk van – aki korábban még együtt játszott Adorjánnal – és meg akarja nézni, számolhatnak-e vele a Serie B-ben

– fogalmazott az újságíró.

Mindeközben az ír Dundalk szívesen látná a jövőben is soraiban a magyar játékost, de lehet, mégiscsak új szerzemény után nézhet a klub menedzsere, Stephen Kenny.

címlapkép: Ciaran Culligan/Dundalk Democrat

Olvasói sztorik