Magyar foci

Dundalk: bizonytalanná vált Adorján Krisztián sorsa

A Novara miatt kerül bajba a magyar játékos?

Az Európa Liga második selejtezőjében az ír Dundalk keretében nem kapott helyet Adorján Krisztián – a ciprusi AEL Larnaca elleni csütörtök esti első találkozó gól nélküli döntetlennel zárult.

A Dundalk Democrat legfrissebb beszámolójából kiderül, hogy a magyar játékos jövője bizonytalanná vált az ír csapatnál – a Novara miatt.

Mint ismert, a 25 éves magyar futballista fél éve szerepel a Dundalknál az olasz klub kölcsönjátékosaként. Az írek szerették volna végleg megszerezni Adorjánt, de sajtóhírek szerint a Novara – a korábbi közeli megegyezés ellenére – mégis kitáncolhat az üzletből. Korábban úgy tűnt, a Novara elengedi a magyar játékost – akinek szerződése egyébként még egy évig lég az olasz csapatnál.

Adorján még mindig a Novara játékosa, a klub pedig arra vár, hogy kiderüljön: a Serie B-ben vagy a Serie C-ben indulhatnak-e a következő szezonban. Ettől függhet a játékos sorsa is

– fogalmazott a Dundalk menedzsere, Stephen Kenny, aki azt is hozzátette: nem tudja, mikor dőlhet el honfitársunk sora. Miközben ha Adorjánról lecsúsznak az írek, szűkös határidő mellett kell új játékost igazolniuk…

Adorján Krisztián helyzete bizonytalan – fotó: Ciaran Culligan/Dundalk Democrat

címlapkép: Ciarán Culligan

Olvasói sztorik