Nemzetközi foci

Rebic és Perisic is a Manchester Unitedbe tart

José Mourinho kőkemény csapattal kezdheti az idényt.

Érdekes információk jelentek meg az Euro United Twitter-oldalán. A bejegyzésben az olvasható, hogy a méltán híres-hírhedt játékosügynök, Pini Zahavi ezúttal a Manchester Unitednél tehet csodát, ugyanis kollégájával, Fali Ramadanival azon vannak, hogy odacsábítsák a horvát válogatott két sztárját, Ante Rebicet, illetve Ivan Perisicet.

Az izraeli szakemberről korábban már tettünk említést, még Neymar ügyében, de úgy tűnik, azóta már más vizekre evezett. A Frankfurtban futballozó Rebicre több okból is emlékezhetünk, többek közt írtunk róla, hogy miért nem kérte el Lionel Messi mezét az argentinok elleni csoportmeccs után, de egy rendkívül nemes kezdeményezés miatt is szóba került.

Bár a vb-döntő nem sikerült épp a legjobban Perisic számára, azért ő is rendkívül kapós lett, és milyen érdekes, már akkor is a Manchester United volt a legnagyobb érdeklődő az Inter szélsője iránt. Egy biztos, ha José Mourinhóék szeretnék megkaparintani mindkét játékost, akkor közel 75 millió eurót kéne kicsengetniük (jelenlegi piaci értéküket tekintve).

Címlapkép: Frank Hoermann / SVEN SIMON / Sven Simon / DPA

Olvasói sztorik