Nemzetközi foci

Rebic inkább mégsem kérte el Messi mezét

Kemény mondatok a horvát gólszerzőtől.

Mint ismert, a második csoportmeccsen 3-0-ra megverte Horvátország Argentínát, a meccset követően pedig durva kritikákat kapott a szurkolóktól Lionel Messi, sőt, ami még borzasztóbb, egy halálesetről is beszámoltak a lapok.

A Goal.com ezúttal az első horvát gól szerzőjét, Ante Rebicet idézte, aki még egyet rúgott a sebzett vadként fetrengő argentinokon. Az Eintracht Frankfurt játékosa elárulta, a mérkőzés előtt azt tervezte, hogy majd elkéri Lionel Messi mezét, ám a kilencven perc végére meggondolta magát, olyan rossz benyomást tett rá az egész argentin csapat.

Hogy őszinte legyek, el akartam kérni Messi mezét az egyik barátom számára, aki hatalmas rajongója. A meccs folyamán azonban elképesztően rossz benyomást tettek rám az argentin játékosok, ezért inkább megtartottam a saját mezemet, nem kellett sem Messié, sem másé – idézte Rebicet a Goal.

A Bundesligában játszó horvát hozzátette, érthetetlen volt számára, hogy ekkora sztárok, akik a világ legerősebb bajnokságaiban futballoznak, hogyan színészkedhettek és provokálhatták őket ennyit.

Egy sportolónak a vereséget méltósággal kell elviselnie, ezt pedig most egyáltalán nem mondhattuk el az argentinokról – zárta kritikusan.

Olvasói sztorik