Nemzetközi foci

Neymar szidta saját csapattársát, de ellenfelét is gusztustalanul pocskondiázta

A győzelem árnyékában.

Nem sok hiányzott ahhoz, hogy az első csoportmeccset követően újra betlizzen a brazil válogatott, ám végül a hajrában szerzett két gólnak köszönhetően 2-0-ra nyert Costa Rica ellen.

„A selecao” második találatát a még nem százszázalékosan játszó Neymar szerezte, aki ismét rengeteget beszédtémát szolgáltatott a viselkedésével kapcsolatban. Megírtuk, hogy a PSG klasszisa perceken keresztül zokogott a lefújást követően,  ám azelőtt még bemutatta a vb-k történelmének egyik legparádésabb cselét.

A brazil csillag szinte az egész mérkőzés alatt feszülten játszott, a játékvezetővel és az ellenféllel is többször összeszólalkozott, sőt, a Le Parisien és az RMC Sport legfrissebb cikkéből az is kiderül, hogy a saját csapattársának, Thiago Silvának is keményen beszólt.

Valóban szidott engem. Számomra ő olyan, mintha a kistestvérem lenne, próbálok gondoskodni róla és tanácsokkal ellátni őt, pénteken viszont szomorú voltam miatta. Az egyik szituációnál visszaadtam a labdát az ellenfélnek, ő viszont ettől nagyon ideges lett és elkezdett szidni. Végül is, lehet, hogy igaza volt, mert sokat húzta az időt Costa Rica – idézi az RMC Sport Thiago Silva Globo Esportenak adott nyilatkozatát.

Ez még nem minden, a Le Parisien azt is megtudta, Neymar milyen trágár szavakkal illette a Costa Rica-i Oscar Duartét.

A k**va anyádat! Ba**d meg magad – mondta állítólag ellenfelének a brazil játékos.

címlapfotó: Francois Nel/Getty Images

Olvasói sztorik