Griezmann kommentje ízekre szedte a panaszkodó belgát

Frappáns, de kíméletlen.

A belgák korántsem viselték emelt fejjel a francia válogatott elleni vereséget, kifejezetten a csapat kapusa, Thibaut Courtois volt igazán ideges a végeredmény miatt. Ráadásul azt találta mondani, hogy a franciák szinte nem is támadtak, végig tizenegy emberrel védekeztek, arról nem is beszélve, hogy csak a kontrajátékkal tudtak veszélyeztetni, mert van egy rendkívül gyors játékosuk Kylian Mbappé személyében.

Ha ez még nem lett volna elég, a Chelsea kapuvédője még azt is nehezményezte, hogy nem olyan csapattól kaptak ki, akik jobbak voltak, hanem akik nem csináltak semmit, csak védekeztek. Nem is kellett sokáig várni a viszontválaszra, ugyanis a franciák támadója Antoine Griezmann, a péntek délután tartott sajtótájékoztatón keményen reagált Courtois kijelentéseire:

Nem is értem, Thibaut Courtois mit gondol, hogy a Chelsea-nél olyan stílusú focit játszanak, mint a Barcelona? Én azt mondom, nem érdekel, milyen módon, de azt akarom, hogy a második csillag is ott virítson a mezünkön. Csak ez számít.”

És hogy ez sikerül-e nekik, vagy netán a horvát válogatott történelmet ír, az vasárnap 17 órától ki fog derülni.

Címlapkép: Laurence Griffiths/Getty Images