Nemzetközi foci

Ronaldo újra elüldözi a Juve sztárját?

Korábban beszámoltunk arról, hogy Cristiano Ronaldo távozott a Real Madridtól és pályafutását a Juventus FC színeiben folytatja. Az egyelőre bizonytalan, hogy a torinói csapat színeiben újra együtt focizhat-e Gonzálo Higuaínnal, hiszen a portugál és az argentin klasszis 2009 és 2013 között egyaránt a Real Madridot erősítette. Eközben az elmúlt napokban több ízben felmerült, hogy a 30 éves dél-amerikai csatár nyáron távozhat a „zebráktól”.

Higuaín 2013 nyarán hagyta el a spanyol fővárost, részben Ronaldo miatt hagyta. A portugál világklasszis érkezése kapcsán persze a világsajtó hamar felidézi Higuaín korábbi szavait. Akkor azt mondta: nem szeretett Ronaldóval egy csapatban játszani, de az edzések sem voltak élvezetesek, mivel ha az argentin nem szolgálta ki a portugált, ő egyszerre mérges lett.

Hatalmas egója van. Ha nem mondod neki, hogy ő a legjobb, már nem is vagy a barátja. Cristiano azt gondolja, ő a legjobb, de szerintem túlértékelt. A válogatottban egy öltözőn osztozhattam Messivel, de a két sztár nem hasonlítható egymáshoz

– fogalmazott Higuaín még 2015-ben.

A madridi évekből jól ismeri egymást a két játékos – fotó: Denis Doyle/Getty Images

címlapkép: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik